Hej alla valpägare

Hur har ni det i sommarvärmen, vilken härlig start vi fick på sem, ja jag har iofs inte sem än, men jobbar bara 50% så jag har sem rätt mycket hela tiden ändå:)

Hoppas allt funkar bra med valparna och ni är tydliga med vem som bestämmer ;) de kan lätt ta överhand annars, ja så gäller väl med de flesta hundar, en sak tycker jag iallafall att de är lättare med mellan/större raser att lära dem saker, små hundar de fattar ju nada o bara hoppar upp o ner, haha. Sån var vår lilla vi hade en kompis till Ebba,  hon vara bara glad o  fatta inte så mycket mer :) men de har sin charm de med ibland...

Imorrn ska jag kolla på kattungen ska bli kul, ni blir valpägare jag kattungeägare, den e så söt med långthår :) Ska som sagt bli kul längesedan jag hade katt nu.

Men från mig till er en riktigt trevlig sommar......:)

ps snart åker jag till Sveries trevligaste Ö Gotland.....

Linda

De låter kanon med lille Virago/nemi hon har det säkert jätte bra hos dig och dina katter, Jätte mysig liten utflykt ni hade med, verkar som de festa valpar får ligga i sängen o mysa haha, de fick de inte här så klart de är glada:)

Ha de bra och njut av de fina vädret...../ Kerstin


förresten detta är våran nya familjemedlem om ngr veckor :)

visst e hon söt:)

Här kommer ngr hundägare

De nya hund ägarna till Ozzy,Dickinson och lille Virago....fast med andra namn nu hehe....

Ozzy med nya matte i Långserud

Dickinson/Viggo med nye matte i Långserud

Virago numera Nemi med Matte i Jönköping

Ni andra vill ni komma med säg till så slänger jag upp er med...:)

Kelly åkt och de var sista valpen

Ja Kelly hämtades ngr dagar tidigare än vi trott, men de gör inget för hon var ju 10 veckor nu :) Vi önskar Kelly och Tobias den nya ägaren stort lycka till, Kelly kommer vi säkert se mer av hur hon växer osv, med tanke på att de är våran grannes kompis, så det är extra kul att de blev så:)

Ni andra maila gärna bilder sen hur valparna blivit större eller när ni har lust, bara kul att se dem

våran mail kerras72@hotmail.com eller adde_841@hotmail.com

Ha de så bra alla och en riktigt trevlig sommar....

sista bilderna på Kelly kommer här....

ps har tagit kort på alla valpägare, men vill inte lägga ut dem eftersom alla kanske inte vill finnas med på en blogg, Men vill ni så hör av er så fixar jag ut dem :)

Kelly undrar vad jag gör :)

Kelly fått ett litet ben

Filippa vill bära Kelly (midsommarafton )

Glad Midsommar

till er alla och era valpar Hetfield = Gizmo , Maiden = La nina, Janis = Izzy , Dickinson = Viggo, Ozzy samt lille Virago

Ha en trevlig midsommar helg och Sommar....

Ha de gott!!

ps ta de lugnt med  hehe och ät en massa

Virago åkt

Då har Virago också fått sin nya familj i Jönköping, hon kommer ha två katt kompisar att ha kul med Vi säger lycka till Linda och Virago, hör av dig om du undrar över ngt , stort lycka till till den första men minsta lille valpen i kullen :)

Då har alla valpar fått sina nya hem, Kelly åker på onsdag nästa vecka...

Viragos sista måltid med syrran och mamma Ebba kollar läget,  Filippa vill vara med på en hörna.

Virago & syrran Kelly

Så söt lille Virago

Sista bilderna på Virago

Ja när man tittar på den lille så blir man lite tårögd Virago har vi ju kämpat med de första veckorna i hennes liv, jag hoppas verkligen de går bra för er, skulle de vara ngt hör av dig!!! Lycka till Linda med lille Virago :)

På torsdag

kommer en tjej från Jönköping och ska titta på Virago, vi får se hur de blir om Virago får ett nytt hem redan innan midsommar kanske:) Blir det så är alla valparna borta och har kommit till nya familjer, Hoppas ni har det bra alla med era valpar nu :)

Liten men tuff & supersöt :) lille Virago

 ute o leker

Biter på pinne

Tyvärr mörk bild .(

Vila i valplådan

Lite skillnad i strl!! på syrran & Viragopratat med vetrinär

Nu har jag pratat med vetrinären idag om Virago, då jag besiktade henne så fann vi ett fel på hög öga, men det har vi ju vetat om sedan början då vi själva märkt att ena ögat varit dimmigt. Så har nu rådfrågat vetrinär hur man gör vid försäljning av denna lilla valp.

Vill köparen gå vidare med ögonlysning/ mm så kan denna göra det, jag går ut med att VALPEN redan HAR en skada, samt reducerat pris på VALPEN vetrinären sa att jag har ändå fullföljt mina plikter. Får jag inte sålt lille Virago så behåller vi henne själva.

När vi besiktade henne sa vetrinären att vi  kunnde  använda lite ögon salva men inga garantier att de blir bättre, men heller inte sämre. Så ni som undrar om valpens framtid hur de ska bli, är svårt för mig att svara på. Personligen tror jag inte de blir ngt alls, då hon inte haft problem med detta under sina 9 veckor i livet. Man får se det som en syn-nedsättning precis som vi har glasögon :)

Men Virago ska också bara vara till sällskap inget annat, ingen avel osv på henne, men de kan säga sig själv tycker jag.

Så hoppas rätt person finner ngt intresse i denna lilla charm troll som alla gillar, hon är oftast en favorit för de som kommer hit, då de tycker hon är så söt. Har en spekulant på en annan valp jag har, men när han ska hämta henne så kanske han ev tar Virago istället då han är förtjust i henne med, så vi vill ju att Virago får bästa tänkbara förutsättningar, ja de gäller alla valpar, men Virago har ju kämpat de första veckorna i livet med hjälp av oss så hon ligger oss extra varmt om hjärtat.

ps liten är hon men inte smal, bilderna missvisar lite tycker jag :)

Virago kvar

Nu vill lilla Virago också ha ett hem. Liten men tuff passar in på henne. Här kommer bilder tagna idag 14/6 på Virago
I hundgården med syrran

Vad vill du!!

ta då!

Nu sitter jag fint

Slöar

Härligt

Luktar de ngt?

Visst e jag söt

vill inte titta mer

Vilar sig i solen

Virago har ett litet skönhetsfel på hög öga hornhinnan är skadad troligtvis sen födseln, men hon har inget problem med detta eller att ögat skulle rinna osv. Därför har vi reducerat priset kraftigt och vi vill gärna hon kommer till ett hem där hon ska vara till sällskap, en liten söt hund med en härlig personlighet, hon är den i kullen som är bäst med rumsrenheten.

Annars är det ingen anmärkning på henne, utan att hon varit minst i kullen pga ej heller kunde dia sin mamma ordentligt, så dennA LILLE KRABAT HAR KÄMPAT SIG IGENOM LIVET de första veckorna, vi har stödmatat henne och nu börjar hon växa till sig ordentligt även om hon är mindre än de andre. Virago = female warrior pga kämpar glöden i livet.

Dickinson & Ozzy har åkt

Ja nu har Dickinson & Ozzy åkt till sina nya hem i Långserud tror jag det hette, hehe Dickinson kommer ev att byta namn till Viggo, Ozzy kommer att ha kvar sitt namn :) Vi önskar er lycka till med killarna och hör av er om det är ngt. Som sagt nu är det inte många kvar Kelly åker om ca 1 vecka och lille Virago har ännu ej fått ngt hem.

 Sista bilderna på Ozzy (Lycka till killen)

Min favvo Dickinson lycka till i nya familjen :)

känns skönt att killarna kommer tillsammans till en början ändå, kan ju vara lite lättare för dem då, hör av er hur de går sen tjejer :) Ha en kanon sommar med era nya små medlemmar.

Valparna 9 veckor


Nu är det bara 4 valpar kvar, Ozzy och Dickinson åker idag. Kelly efter midsommar och lille Virago är kvar ännu.

bilder kommer


Virago & Dickinson

Från vä Virago & Dickinson Ozzy & Kelly


Janis har åkt

Då åkte Janis eller numera Izzy till sitt nya hem i Örebro trakten, vi önskar dem Lycka till.


Bara lille Virago kvar!!

Nu är det bara lille Virago kvar, förmodligen. Sitter o väntar in Janis till tänkta köpare, vi får se om hon får åka idag, På söndag åker Dickinson och Ozzy till sina hem tillsammans. Kelly åker efter midsommar.

Vem blir Viragos nya familj??? Hon e jätte söt, liten men tuff passar hennes stil :)

Ha en trevlig kväll själv ska jag åka o jobba vid 21.00 vill verkligen detta, hehe NOT har fasen inte tid o jobba nu när kidsen slutar skolan osv, fullt upp...phu ..Snart sem skönt:)

Virago

Janis

Imorgon kommer ngr och kollar på Janis, ev så får hon åka med dem direkt om de blir förtjusta. Maiden trivs som bara den i sumpan ;) hon har en egen säng som hon stormtrivs i, hon är jätte älskad där borta, de känns skönt att veta:)

Dags att kolla tv:n lite idag har de varit fullt upp, ha de gott alla nya valpägare, Hoppas hetfield =Gizmo har det bra med :)

Janis & Kelly

Maiden åkt

Igår åkte maiden till sitt nya hem, hon får ett nytt namn också niña betyder flicka på spanska, Lycka till med er nya familjemedlem hör av er om det är ngt :)

 sista solandet i hundgården med kompisarna :) Lycka till Maiden ..

valparna NU 8 veckor

Valparna är 8 veckor och redo att åka till sina nya hem :)

Ozzy (tingad)

Dickinson (tingad)
Maiden (tingad)


Kelly (tingad)

Virago (ej tingad) pris 4500

Virago (ej tingad)  kisar i solen 4500

Janis (ej tingad) 6500kr

Janis (ej tingad) 6500


Hetfield åkt

Då har första valpen åkt och fått ett nytt hem, lite vemodigt e det allt, men man kan ju inte ha kvar alla valpar själv, de funkar ju inte så. Vi önskar Hetfield (ev Gizmo) som han kanske kommer heta all lycka till med sin nya familj i Hjo. Hör av er om de är ngt ni undrar över.

PÅ måndag så kommer ngr och kollar in Dickinson, Kelly är tingad, så nu återstår det ev bara Janis och Virago .

Hetfield (åkt till sina nya ägare)

Maiden åker till nya ägare i Sthlm veckan som kommer.

Kelly åker till midsommar till nya ägaren mellan Hjo-Tibro

Ozzy åker ev innan eller runt midsommar till

Dickinson kommer ngr o tittar på nu på måndag, sen får vi se.

Janis e kvar

Lille virago i mitten är kvar..

Snart 8 veckor

2 dagar kvar sen är de 8 veckor, till helgen åker första valpen/valparna till sitt/sina nya hem. Vet besiktningen idag gick kanon, inga anmärkningar kulorna har trillat ner och inga bråck, skönt. Chippningen och sprutorna gick bara fint. De var Dickinson som lät mest :) Lite nya bilder från idag.

Maiden smyger i mörkret (tingad) bes UA

Hetfield spanar ( tingad) bes UA

Ozzy  kollar in läget (tingad) bes UA

Janis ( ej tingad)

Kelly (ej tingad)

Dickinson (ej tingad)

Imorrn kommer ytliggare spekulant på de tigrerade tjejerna, kanske blir de deras tur om nytt hem :)

uppdatering valparna snart 8 veckor den 6/6Kelly ej tingad

Kelly i valplådan (funderar)

Kelly koppel träning

Inte kul att vara på taket o bli fotad

Janis ej tingad

Dickinson & Janis (hö) i valplådan

Janis gillade inte heller att vara på taket o bli fotad

Janis i profil sidbild

Ozzy ej tingad

Ozzy ngt suddig bild

Ozzy kollar läget

Ozzy närbild

Dickinson ej tingad

Dickinson i mitten Ozzy till vä, Janis till hö ej tingade .

Dickinson närbild ej tingad

Alla valparna, de vithuvade är tingade.

Lille virago

Lille virago har en egen historia, så hon räknar vi inte riktigt med att sälja ännu, då hon kan stanna ngn vecka till pga hon är så liten, ev har vi en köpare redan till henne, men vi ska vänta in vet besiktningen sen utgår vi därifrån :) jätte söt litet charmtroll som överlevt trots dåliga odds och start i livet.


Mamman & Pappan till valparna

Här kommer lite bilder på Ebba som valp och som vuxen samt ngr kort jag tagit på pappan vid parning.


Ebbas kullsyskon
Ebbas syskon 2007 ej 04

Ebbas syskon

Ebbas syskon lägg märke till de olika huvudformerna.

Ebba som Valp

Ebba valpis

Lekfull


Ebba kollar in kaninen

Ebba på Gotland

Ebba o Fia

Ebba på promenad

Ebbas egna kryp in (rekomenderas att ha )


Ebba som vuxenEbba


Ebba 2 år


Ebbas bror Sven som vuxen

Bild precis efter parning

Dagarna innan valpningen

Ebba ute på vift

Sista tjockis bilden innan valpningen

Faderna till valparna Player

de få kort jag har..

 ngt mörkt

Här ser ni strl på pappan o mamman högställd (pappan) mamman (lågställd)

Pappan till valparna

Player

Hemma hos oss 2 parningen

NärbildSista fina bilden på fadern (player)

Nu börjar de

komma in en massa samtal, Maiden har blivit tingad till Sthlm och Hetfield till Hjo, Så nu är det 3 tikar och två hanar kvar, vet besiktas på tor. Ev så kanske en till valp åker till Sthlm de får vi veta under dagen.


Dessa två är tingade

 Tingad

Tingad

RSS 2.0